Zoë en Silos schitteren in de Mangrove Musical in Burgers’ Zoo

Na de succesvolle première van de musical Deep Ocean Monsters in 2016 presenteert Koninklijke Burgers’ Zoo in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de Mangrove Musical met Zoë en Silos in de hoofdrollen. Zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus voert het Arnhemse dierenpark meerdere malen per dag de nieuwe musical in het Auditorium van het Safari Meeting Centre op.
Hoofdrolspeelster Zoë uit Deep Ocean Monsters heeft in het dierenpark een nieuwe vriend ontmoet, Silos genaamd. Silos’ vader is parkranger in het natuurgebied in Belize dat Burgers’ Zoo al 28 jaar succesvol beschermt en dat de inspiratiebron vormt voor het nieuwste ecodisplay Burgers’ Mangrove.
 
In de Mangrove Musical beleven Zoë en Silos een spannend avontuur vol humor en verrassingen in de mangrove van Belize. Spelenderwijs nemen ze de kijker mee in hun verhaal en leren bezoekers van alles over de Caribische zeekoe, de morphovlinder en de wenkkrab. Bezoekers aan Burgers’ Zoo kunnen in de periode van zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus dagelijks meerdere malen gratis van deze musical genieten: toegang tot de musical is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen. Op www.burgerszoo.nl/musical is alle informatie te vinden.
Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Royal Opera House presenteert Richard Wagner’s Die Walküre, opera in drie bedrijven

LIVE in 60 Nederlandse bioscopen op zondag 28 oktober om 17.55 uur...
Lees meer