Zijn jouw automatten aan vervanging toe?

automatten

Je kijkt misschien niet dagelijks om naar de vloermatten van je auto, maar ze krijgen heel wat te verduren. Schoenen die er dagelijks overheen schrapen, vocht en vuil dat mee naar binnen wordt gelopen. Hoe netjes je ook bent, elke keer dat je instapt loop je wel iets mee de auto in. Juist daarom zijn de vloermatten zo nu en dan aan vervanging toe. Gelukkig zijn nieuwe automatten online heel eenvoudig te bestellen. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat en hoe je op die manier vloermatten krijgt die niet alleen een perfecte pasvorm hebben, maar ook nog eens van een optimale kwaliteit zijn zodat je er voorlopig opnieuw niet naar om hoeft te kijken en kunt vertrouwen dat ze hun belangrijke werk naar behoren doen.

Voor elke auto de perfecte pasvormvloermatten

Bij de nieuwe mattenset is het van groot belang dat de pasvorm klopt. Dat voorkomt namelijk dat de matten tijdens het rijden gaan schuiven of dat er viezigheid onder komt. Daarnaast zorgt het er – ook niet geheel onbelangrijk – voor dat de matten eenvoudig te monteren zijn. Zo sluiten ze namelijk perfect aan op de originele bevestigingspunten en zitten de matten als gegoten in jouw auto.

Bij een online automattenexpert als Mijnautomatten.nl bestel je jouw mattenset bijvoorbeeld gewoon op het bouwjaar of kenteken van je auto. Stel dat je op zoek bent naar Ford Focus automatten. Alles wat je hoeft te doen is het juiste bouwjaar van jouw auto te selecteren of je kenteken in te voeren. De matten worden vervolgens computergestuurd speciaal voor jouw Ford Focus op maat gesneden, zodat een perfecte pasvorm gegarandeerd is. Alles wat jou nog rest, is kiezen voor materiaal, kleur en randafwerking die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en de stijl van je auto.

Betere kwaliteit dan je originele matten

De pasvorm en montage doet dus absoluut niet onder voor de originele mattenset. Sterker nog: bij Mijnautomatten.nl bestelde vloermatten zijn doorgaans van een hogere kwaliteit dan de originele vloermatten. Dat komt doordat er alleen wordt gewerkt met hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlandse aanbieders. Geen goedkopere rubberen matten (die geen vocht of vuil opnemen) of buitenlandse tapijten (die snel slijten) dus.

Voor een robuuste uitstraling zijn er vloermatten van naaldvilt. Meer luxe vind je met een mattenset van velours classic. De meeste slijtvastheid en comfort worden geboden door auto vloermatten van velours premium. Voor de randafwerking heb je de keuze uit garen in dezelfde kleur als de mat, geweven band met een mooi stikselpatroon, of een luxe leeruitstraling met een rand van nubuck. Welke randafwerkingen beschikbaar zijn is afhankelijk van het gekozen materiaal. Ontdek het zelf door je kenteken in te voeren en direct aan de slag te gaan met het samenstellen van jouw ideale mattenset.

De nieuwe mattenset wordt dan doorgaans al binnen drie dagen bij jou thuis afgeleverd. Dan is het een kwestie van de matten in de auto bevestigen. Door de perfecte pasvorm waarover we het hierboven hebben gehad, is dat een fluitje van een cent. Vervolgens hoef je alleen nog maar te genieten van de hernieuwde schone en luxe uitstraling van je auto. Jouw automatten kunnen er weer een aantal jaartjes tegenaan.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
ANBO: politiek laat ouderen bungelen
ANBO wil dat het kabinet snel na de vakantie met de ouderenorganisaties...
Read More
0 replies on “Zijn jouw automatten aan vervanging toe?”