‘Xoepele’ spieren én gewrichten dankzij Axanova!

Axanova is een van oorsprong Zwitsers merk, hetgeen staat voor hoogwaardige topkwaliteit op het gebied van resultaatgerichte spier- en gewrichtsverzorging. De lijn biedt producten voor zowel warmte- als koudetherapie. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven.

Natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën

Axanova houdt spieren en gewrichten soepel door middel van producten in de vorm van Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches. Alle producten bevatten natuurlijk werkzame, verzorgende werkstoffen en hoogwaardige etherische oliën van onder andere menthol, eucalyptus, pepermunt, arnica, wintergroen, Siberische sparrennaaldolie en sinaasappel. Smeer, spray of plak Axanova op de pijnlijke lichaamsdelen en je voelt vrijwel direct de herstellende werking.

Weldadig ontspannend en effectief herstelbevorderend

De verschillende Axanova-producten zijn zorgvuldig samengesteld om te verzachten, ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Vóór, tijdens en na het sporten kun je de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om je spieren te versoepelen en het herstel ervan te bevorderen. De gele lijn geeft het beste effect geeft na intensieve inspanningen. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, ofwel een verkoelend én verwarmend effect al naar gelang het gekozen product.

Nieuw! Axanova Power Gel, de meest krachtige warmtegel voor directe verlichting 

De nieuwe Axanova Power Gel is de warmste en meest krachtige gelvariant uit de rode Axanova-lijn. Dit product verlicht spieren en gewrichten direct, bijvoorbeeld na het sporten, na het opstaan of na klussen of tuinieren. De formule stimuleert de doorbloeding effectief dankzij synergetische etherische oliën van menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract. Voor meer informatie is er de website: www.axanova.nl

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Candace Charlton bij Morren Galleries
Op zaterdag 28 mei om 15.00 uur wordt in Morren Galleries aan...
Read More
0 replies on “‘Xoepele’ spieren én gewrichten dankzij Axanova!”