Wie wordt de slimste mens?

Vanaf maandag 24 juli keert de succesvolle kenniskwis De slimste mens weer terug op NPO 2. Wie wint deze zomer het tiende seizoen van De slimste mens en wordt de opvolger van staatssecretaris Klaas Dijkhoff, de winnaar van het afgelopen seizoen? Onder leiding van Philip Freriks én het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de De slimste mens-studio.
In de eerste uitzending van dit seizoen spelen 3FM-DJ Domien Verschuuren, ‘Braboneger’/cabaretier Steven Brunswijk en Margriet-columniste Marjan van den Berg. In dit 10e seizoen van De slimste mens spelen onder andere mee: tv-presentator Jochem van Gelder, schrijver/acteur Jon van Eerd, tv-recensent Angela de Jong, Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg, rapper Brainpower, Edison-winnaar Karsu Dönmez, Dokter Deen-acteur Jelle de Jong, CPNB-directeur Eppo van Nispen en topvoetbalster Daphne Koster.
De slimste mens vergt van de kandidaten een brede kennis en algemene ontwikkeling, maar ook associatief denkvermogen en strategisch spelinzicht. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks zo’n anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads.
Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Hippe steunkousen

Steunkousen zijn voor veel mensen onmisbaar, ze geven verlichting bij lichamelijke klachten,...
Lees meer