Voorstelling Victory (XL) en De jokkebrokker (6+) in de Toneelschuur

Op donderdag 22 en zondag 25 november 2018, zijn de voorstellingen Victory (XL) en De jokkebrokker (6+) te zien in de Toneelschuur, Haarlem. Victory is een ode aan glansrijk falen. De jokkebrokker is een familievoorstelling over goochelen met de waarheid. Beide voorstellingen reizen door heel Nederland.

Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen. En over dat durven laten zien. Kunnen we eerlijk zijn over wat we voelen? Kan iets dat negatief lijkt, verandering en groei teweeg brengen? We houden van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten? Typische faalsymptomen worden in beweging omgezet, en wat te denken van stotteren, botsen, vals zingen, slechte grappen vertellen, vallen en weer opstaan. Donderdag 22 november om 19.30 uur in de Toneelschuur.

De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt? Zondag 25 november om 15.00 uur in de Toneelschuur.

Reserveren kan op www.toneelschuur.nl of tel. 023-5173910. (Foto: Roosmarijn Knijnenburg)

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Eerste exemplaar Oer-IJ atlas gepresenteerd

Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes heeft donderdag 22 november...
Lees meer