Voorproefje Karavaan in oude garage

Karavaan presenteerde deze vrijdag in het leegstaande pand naast Koekenbier in Alkmaar, een voormalige garage, voorproefjes van tien verschillende locatietheater voorstellingen. Slechts een voorproef, want op het festival zijn straks nog veel meer voorstellingen te zien. Deze voorproefavond was direct ook de kick-off van de kaartverkoop voor het festival dat van 25 mei tot en met 5 juni in regio Alkmaar neerstrijkt.

Het publiek bezocht in een carroussel de verschillende presentaties van de gezelschappen en kunstenaars. Van muziektheater tot gekke installaties, van tragikomisch toneel tot opera en klassieke muziek, het was een fantastisch schouwspel waar zo’n 250 Vrienden en partners van Karavaan van genoten. Het festivalhart van Karavaan is in V&D Alkmaar.

De makers zelf verheugen zich het meest op het spelen op al die bijzondere locaties die Karavaan voor ze heeft weten te organiseren, een landgoed in Heiloo, bij Bejo Zaden in Warmenhuizen, in de duinen van Bergen aan Zee, een gemaal in Westbeemster of een weiland in de Eilandspolder.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Feestelijke start repetities Anastasia

De repetities voor de nieuwe Broadway musical Anastasia zijn gestart. Tijdens een feestelijk staatsbanket...
Lees meer