VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs in aantocht

Op 8 en 9 april is de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht zonder meer dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. In aanmerking komen voor gratis entree? Vul dan de puzzel in de 50PlusWijzer die vanaf 29 maart wordt verspreid en maak kans op twee toegangskaarten! Inzenden kan tot maandag 3 april.

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan tweeduizend deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Een bijzondere collectie poppen bijvoorbeeld en speciale oldtimermodellen van de Fiat Club Nederland. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon- en interieurartikelen.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popsnuisterijen. Met één ticket zijn beide events te bezoeken.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.verzamelaarsjaarbeurs.nl. In de online voorverkoop zijn de tickets 12,50 euro in plaats van 14,00 euro aan de kassa. In de Jaarbeurs Utrecht, Openingstijden: zaterdag 8 april van 09.00 uur tot 17.00 uur en zondag 9 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Heerlijk en veilig glutenvrij barbecueën

Wil je deze zomer lekker en verantwoord glutenvrij eten, dan kun je...
Lees meer