Vereniging Eigen Huis: 10.000 deelnemers collectieve inkoop zonnepanelen

De twintigste Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis is succesvol afgesloten. 10.000 deelnemers hebben het aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem geaccepteerd.

Het grootste collectief in Nederland

Vanaf april konden iedereen in Nederland zich vrijblijvend inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. Meer dan 37.000 mensen hebben dit gedaan. Leveranciers SolarNRG, 365zon.nl, enie.nl, Gutami, Greenchoice en Solar Concept wonnen op 29 april de veiling. Met 10.000 deelnemers die voor het aanbod van Vereniging Eigen Huis kiezen, is dit het grootste collectief van Nederland.

Gemiddeld binnen acht weken geïnstalleerd

Namens de leveranciers heeft Vereniging Eigen Huis de deelnemers een persoonlijk aanbod gestuurd voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief installatie, garanties en monitoring. Inmiddels zijn de eerste 2.300 systemen al bij de mensen thuis geïnstalleerd. Deelnemers hebben gemiddeld binnen acht weken een werkende installatie op hun dak.

Nieuwe actie

Een nieuwe Collectieve inkoop is inmiddels weer van start gegaan op www.eigenhuis.nl/collectieve-inkoop-zonnepanelen. (Foto: Ulrike Leone via Pixabay)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Vijf redenen waarom senioren niet internetten
Onze maatschappij gaat er steeds vaker van uit dat iedereen internet heeft....
Read More
0 replies on “Vereniging Eigen Huis: 10.000 deelnemers collectieve inkoop zonnepanelen”