Vakantiebeurs biedt grenzeloze inspiratie

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een bezoek aan de Vakantiebeurs betekent voor veel mensen een dagje uit en alvast in de stemming komen voor de volgende vakantie. Locals, reisleiders en ervaren medereizigers geven op de Vakantiebeurs persoonlijke reistips uit eerste hand.

Via de Culinaire Route maakt de bezoeker een culinaire wereldreis met smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes. Overal is dans en muziek. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Maar er is nog veel meer te zien, denk aan het USA Paviljoen, Caribbean Village, het pas ontdekte Outfreeca, het Hollandpaviljoen en de Kidsroute. Maar er is ook van alles te doen; kom fietsen, duiken en klimmen. Het is net alsof je er al bent.

Cruises zijn in toenemende mate populair. Alles staat in het teken van een relaxte vakantie die van tevoren compleet geregeld en betaald is. Daarnaast zien de reizigers op een cruise ook nog eens wat van de wereld. Steeds meer rederijen geven van tevoren de mogelijkheid om excursies bij te boeken. De gemiddelde kwaliteit van restaurants op cruiseschepen is enorm gestegen.

Naast uitstekende specialiteitenrestaurants, vind je op menig cruise ook eten dat is samengesteld door topkoks, vaak zelfs sterrenkoks die zijn bekroond met Michelinsterren. Op de Vakantiebeurs zijn zo’n achttien rederijen en cruisemaatschappijen verenigd in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises. Openingstijden: dagelijks 10.00-17.00 uur. Vrijdag is het event geopend tot 20.00 uur. Zie voor meer informatie en voordelig online kaartjes kopen: www.vakantiebeurs.nl.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Heerlijke familievoorstellingen Jungle Boek en Doornroosje in oktober in Carré
Het befaamde Moscow Classical Ballet, dat vorig jaar zoveel indruk maakte met...
Read More
0 replies on “Vakantiebeurs biedt grenzeloze inspiratie”