UP! Talkshow: Verlangen en lichamelijke intimiteit

EEN NIEUWE KIJK OP OUDER WORDEN – MAANDAG 24 SEPTEMBER DE NIEUWE LIEFDE AMSTERDAM

Hoe ga je om met onvervuld lichamelijk verlangen als je ouder bent? Waarom is praten over seks op leeftijd nog te vaak een taboe? En gaat het vaak niet vooral om aanraking? Uit onderzoek blijkt dat mensen die alleen zijn dat het ergste missen. Aangeraakt worden.

Gasten
Arts, seksuoloog en psychotherapeut Woet Gianotten, hij deed een leven lang onderzoek naar seksualiteit, ook bij ouderen. ,,Deze generatie komt uit de tijd van de seksuele revolutie, toen was zeventig zijn heel anders.”
Don Quishocking-cabaretier George Groot, die regelmatig gebruik maakt van sekswerkers.
Velvet (22) werkt met veel plezier voor escortbureau De Stoute Vrouw. Een van haar meest bijzondere klanten was een dame van 89.
Trudy Meijerrathken en Maria Zijlstra zijn actief op online datingsites voor ouderen.
UP! heeft bij elk programma muzikaal talent van The Voice Senior te gast. Hansje Ravesteijnbij het spits af. Ze is geboren en getogen in Amsterdam, zingt al haar hele leven en treedt momenteel op in jazzclub Casablanca.
Fotograaf Annabel Oosteweeghel maakte de serie Old Love waarin ze de intimiteit van ouderen verbeeldt. Presentatie door Hadassah de Boer. Tickets: € 12,50 (inclusief consumptie) / korting stadspas, studenten, CJP € 10,-. Meer informatie en tickets www.upinnederland.nl  (Foto: Old Love van fotograaf Annabel Oosteweeghel)
Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Hermitage Amsterdam: gratis toegang voor alle Catharina’s, Kate’s en Katja’s

Op woensdag 7 december, de dag dat kroonprinses Catharina-Amalia haar dertiende verjaardag...
Lees meer