UP! Talkshow: Rouw

De laatste UP! talkshow van het seizoen gaat over ROUW. Ouder worden en de dood en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We moeten leven met het verlies van onze geliefde, van familie of van vrienden. Dat kan voelen alsof je opnieuw moet leren leven. Hoe ga je door? Is er een recept voor? Er wordt deze talkshow gepraat met ervaringsdeskundigen en andere gasten, o.a. Hans Kemna, Ineke Swanevelt en Jenny Arean.

Casting director Hans Kemna (78) was 50 jaar samen met zijn vriend Adrian Brine. Toen ging Adrian dood. Actrice Ineke Swanevelt (74) was 44 jaar samen met haar man Hans toen ze alleen verder moest. Op de dag van de crematie begon ze er een boek over te schrijven met als voorlopige titel: We verliezen elkaar niet. Mickelle Haest tekent in Het Parool wekelijks de ervaringen op van een uitvaartverzorgster in haar bekende column De Kraai. Met muziek van Jenny Arean en haar pianist Marc-Peter van Dijk. Drankjes mogen mee de zaal in en je kan volop reageren op wat er op het podium gebeurt. De presentatie is in handen van Hadassah de Boer.

Maandag 14 mei: De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam, 20:00 – 22:00 uur. Entree 12,50 (inclusief consumptie). CJP/Studenten/Stadspas 10,-. Tickets via http://denieuweliefdde.com/

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Team Alzheimer lanceert vijfde editie Alzheimer Socks
Team Alzheimer lanceert vandaag, Wereld Alzheimer Dag, de vijfde editie van de...
Read More
0 replies on “UP! Talkshow: Rouw”