TOPslaap Waterbedden in Zaandam voor de ultieme slaapervaring.

Waterbed

ZAANDAM – Een goede nachtrust is geen toeval, daarvoor dient een goede ‘bedkeus’ gemaakt te worden. Dat begint bij TOPslaap Waterbedden, dat in hetzelfde pand zit waar al sinds 1998 in Zaandam waterbedden verkocht worden en als specialist een grote naam opgebouwd heeft. In een ruime, twee verdiepingen grote, toonzaal staat een keur van waterbedden van de topmerken Cityline, Trendline en Cascade.

Heel belangrijk daarbij is het persoonlijke advies, zoals Jan van Breemen van TOPslaap Waterbedden uitlegt: “De basis is altijd hetzelfde: een warm, droog en hygiënisch matras die door het comfortabele warme water zo perfect ondersteunt dat nauwelijks te voelen is waar het lichaam geraakt wordt. Niet voor niets wordt in de medische wereld al jaren gebruik gemaakt van waterbedden bij het behandelen van chronische pijnklachten en de daarmee samenhangende slaapstoornissen. Door de gesloten watermatras kunnen geen stoffen of bacteriën nestelen, ideaal voor mensen met allergieën of astma. Maar wellicht is het buitengewone comfort van een waterbed wel de meest heilzame factor: het is bewezen dat men op een waterbed sneller inslaapt en een diepere slaap bereikt.”

Een watermatras is een gesloten systeem met een buitenlaag van waterdicht vinyl, waardoor zich geen condensatievocht in de kern van de matras kan vormen. Dat betekent: geen klamme lakens en geen benauwd gevoel. Naast zeer ontspannend is een waterbed ook bijzonder hygiënisch doordat de afneembare tijk eenvoudig gewassen kan worden en het vinyl oppervlak van de watermatras makkelijk te reinigen is. Belangrijk is dat de keuze individueel bepaald wordt, een enkel- of dubbelmatras, de afwerking, de maat en de kleurstelling. Voor elk bed geldt wel dat het binnen een seconde stabiel is. Nadat de keus gemaakt is neemt TOPslaap Waterbedden alle werkzaamheden uit handen. Zo wordt het bed door eigen mensen geïnstalleerd en gevuld in huis. Daarna is er geen omkijken meer naar voor minimaal de komende twintig jaar, dus gewoon altijd genieten van een koel bed in de zomer en een warm bed in de winter, helemaal naar eigen idee. Dat TOPslaap Waterbedden al een goede naam heeft opgebouwd, blijkt wel uit het feit dat door het hele land bedden worden geïnstalleerd. Jan van Breemen: “Er zijn kopers, bijvoorbeeld uit Friesland en Groningen, die er een ‘dagje uit’ van maken, met als hoofddoel een waterbed bij ons aanschaffen.” Dat kan dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.Topslaap.nl is de grootste waterbeddenzaak van West-Nederland.

TOPslaap Waterbedden is gevestigd aan de Provincialeweg 156 in Zaandam en is telefonisch bereikbaar via 075-6120960 of 075-6414453. www.topslaap.nl

Reageer op dit artikel
Tags from the story
,
More from Redactie Pluswijzer
Cursus vogeltrek
Hans Stapersma verzorgt ook in 2020 weer een cursus over de Vogeltrek....
Read More
0 replies on “TOPslaap Waterbedden in Zaandam voor de ultieme slaapervaring.”