Toprestaurants bieden zoutbewust menu

Nierstichting. Proef de ongezouten waarheid. The Red Sun, Amsterdam, 4 januari 2017. FOTO MARCO DE SWART

In de aanloop naar World Kidney Day op 9 maart lanceert de Nierstichting op 7, 8 en 9 maart de restaurant driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’. Zo laat de stichting op culinaire wijze proeven hoe smaakvol zoutbewust eten kan zijn. Meer dan 15 toprestaurants in Amsterdam, ‘t Gooi en omgeving serveren tijdens de driedaagse een zoutbewust lunch of diner.  Een deel van de opbrengst van de restaurant driedaagse gaat naar de Nierstichting. Reserveren van een lunch of diner kan nu al. Kijk ook op www.proefdeongezoutenwaarheid.nl.

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Muziekdoosjes vol herinneringen

Vanaf 24 november is in Museum Speelklok te Utrecht de tentoonstelling Muziekdoosjes,...
Lees meer