Theatrale rondleidingen tijdens het Nationaal Theaterweekend

Van 25 t/m 27 januari viert TAQA Theater De Vest in Alkmaar het Nationaal Theaterweekend. Alle voorstellingen in dit weekend kosten slechts 10 euro. Een leuke extra activiteit in De Vest zijn de gratis theatrale rondleidingen, die op zondagmiddag 27 januari worden georganiseerd.
Neem op zondag 27 januari tussen 13.30 en 16.30 uur een kijkje achter de schermen bij TAQA Theater De Vest. In het kader van het Nationaal Theaterweekend is er Open Huis en is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan een van de rondleidingen. De rondleidingen duren ongeveer een uur en nemen je mee naar plekken waar het publiek normaliter niet komt, zoals de kleedkamers en de artiestenfoyer. Ook zullen de medewerkers theatertechniek demonstraties geven en kom je onderweg een leuke theatrale verrassing tegen. Gratis kaartjes voor de rondleiding zijn vanaf vrijdag 25 januari 12.00 uur te verkrijgen aan de kassa.

Tijdens het theaterweekend staan vijf voorstellingen voor jong en oud geprogrammeerd, waaronder de vermakelijke komedie ‘Alone@home’ (8+) met Joep Onderdelinden in de hoofdrol. Kijk voor de volledige programmering tijdens het Nationaal Theater Weekend op de website van TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten voor alle genoemde voorstellingen kosten 10 euro. Meer informatie over alle voorstellingen is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl. (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Vroegste schuttersstuk Caesar van Everdingen weer thuis in Alkmaar

Na een intensieve restauratie hangt het groepsportret Officieren van de oude Schutterij...
Lees meer