The Billy Joel Experience in Het Patronaat

Haarlem – De populaire Sunday Sessions op zondagmiddagen in het Patronaat gedijen goed. De eerstvolgende editie is op zondag 17 november met de wereldhits van Billy Joel. En omdat hij zelf niet naar Nederland komt, zorgt The Billy Joel Experience ervoor dat iedereen kan genieten van zijn wereldhits. 

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de moderne popgeschiedenis en heeft vooral tussen de zeventiger jaren en de negentiger jaren vele top tien hits gescoord. Van het sfeervolle ‘She’s always a woman’, via de nummer één hit ‘Goodnight Saigon’, het swingende ‘Uptown Girl’ tot de klassieke meezinger ‘The Pianoman’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. 

Hoewel Billy Joel (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een mooi eerbetoon. The Billy Joel Experience, met zanger Alexander Broussard achter de vleugel, is bezig met een landelijke tournee. 17 november is het Haarlemse Patronaat aan de beurt.

Nog meer Sunday Sessions in Haarlem

De Sunday Sessions zijn in het leven geroepen om tributebands met hits van populaire artiesten een podium te geven op zondagmiddagen in het Haarlemse Patronaat. Dé gelegenheid om tijdens een feest der herkenning weer eens terug in de tijd te gaan. Tributebands met de muziek van ABBA, Queen en U2 zijn het afgelopen jaar al langsgekomen. Nu The Billy Joel Experience. En volgend jaar is het mogelijk te genieten van de muziek van David Bowie (2 februari) en Neil Diamond (24 mei) in Patronaat.

Sunday Sessions – The Billy Joel Experience op zondagmiddag 17 november 2019 in Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Aanvang 15.30 uur (zaal open 15.00 uur). Meer info en kaarten via www.patronaat.nl. (foto: Charles Groeneveld)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Beleef het Teylers Museum als Napoleon met de nieuwe audiotour
Regio – In 1811 bezocht niemand minder dan keizer Napoleon Teylers Museum....
Read More
0 replies on “The Billy Joel Experience in Het Patronaat”