Succesvolle eerste editie Dutch Motorcycle Festival

Vijfduizend motorliefhebbers kwamen zaterdag 26 augustus naar Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie bij Enschede naar het eerste Dutch Motorcycle Festival. Het draaide daarbij vooral om motorrijden en alles wat daarbij hoort, maar net zo goed om het festivalgevoel met ontspanning, eten en drinken en goede muziek.

Motorliefhebbers verzamelden zich al ver voor opening voor de toegangspoorten om als eersten naar binnen te mogen. Het overgrote deel van de bezoekers kwam daarbij natuurlijk zelf op de motor, wat voor een machtige stroom met motorrijders zorgde. Van de duizenden motoren werden er honderden midden op ‘de Strip’ van het festivalterrein geparkeerd, waardoor de voormalige startbaan het kloppend hart van motorrijdend Nederland werd.

Onder begeleiding werden de nieuwste modellen getest rondom het terrein van het vliegveld en scheurden kids de hele dag rond op minibikes en -quads. Ook vielen de stunts en motorshows goed in de smaak. Bezoekers liepen onder andere massaal uit om een glimp op te vangen van de Globe of Speed en de enorme burnouts die de Dragracer maakte. Foto: Janneke Tol.

 

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Tentoonstelling ‘Rembrandt in Parijs’
Het is een fenomeen waar maar weinigen mee bekend zijn: Rembrandt was...
Read More
0 replies on “Succesvolle eerste editie Dutch Motorcycle Festival”