Subsidieregeling voor isolatie-maatregelen weer beschikbaar

Regio – Mensen die in hun eigen woning minimaal twee energiebesparende, isolerende, maatregelen willen treffen kunnen vanaf 2 september weer subsidie aanvragen. De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is beschikbaar voor eigenaar én bewoner. In opdracht van de overheid stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) tot en met 2020 84 miljoen euro beschikbaar.

De subsidie kan aangevraagd worden wanneer er in de bestaande koopwoning twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen worden genomen. Men dient eigenaar én bewoner te zijn van de woning. Per woning kan maximaal € 10.000 worden aangevraagd. Gaat u een grote duurzame verbouwing tegemoet? Denk dan aan de subsidie voor een energiezuinig pakket.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Voor voorwaarden en meer informatie kan men terecht op www.rvo.nl. Ook is er een SEEH beschikbaar voor VvE’s.

Algemene informatie over verduurzaming van woningen en financiële regelingen is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl. (illustratie aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Vanaf 5 augustus nieuwe expositie bij SHIP

IJmuiden – Na een foto-expositie bij SHIP, hangt er vanaf 5 augustus...
Lees meer