Straal en geniet met Buddha to Buddha

Het is alweer ruim 20 jaar geleden dat de allereerste stoere en opvallende schakelarmband op de markt werd gebracht. De gehele sieradencollectie is handgemaakt en vervaardigd uit 925 sterling zilver of een combinatie van leer en een zilveren sluiting. Buddha to Buddha sieraden zijn geliefd onder jongeren, maar ook onder de oudere doelgroepen. Ook op zoek naar een bijzonder sieraad? MyBuddha heeft één van de grootste collecties Buddha to Buddha artikelen. Een bezoek aan www.mybuddha.nl is zeker de moeite waard, want hier vindt u ongetwijfeld dat ene item die nog ontbreekt in uw sieradencollectie.

De filosofie achter Buddha to Buddha

Batul Loomans, de oprichter van Buddha to Buddha, tekende zijn eerste schakelarmband op een stuk karton op het strand India. Hij wilde een sieraad maken die voelbaar is tijdens het dragen en dat kracht en bewustzijn uitstraalt. Na een interessant gesprek met een invloedrijke mentor in een meditatiecentrum is de naam Buddha to Buddha ontstaan. Het is een merk dat geïnspireerd is op een leefwijze waarin iedereen gelijk is en men elke dag natuurlijk bewust en intens geniet.

De collectie

 Met de Chain schakelarmband is het avontuur allemaal begonnen. In de afgelopen jaren zijn daar kettingen, oorbellen, ringen en zelfs pendanten bijgekomen. De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 100 verschillende soorten sieraden. Elk sieraad wordt gemaakt van 925 sterling zilver, soms gecombineerd met een edelstenen of leer. Kenmerkend voor de sieradencollectie is dat is elke sieraad onder een bepaalde naam valt. Naast een grote collectie, biedt MyBuddha ook stijlvolle dames- en herenhorloges en mooie lederen accessoires. Of neem eens een kijkje bij de sale.

Ieder sieraad is uniek

Buddha to Buddha sieraden worden op het eiland Bali met de hand gemaakt. Doordat aan ieder detail met zorg en precisie wordt gewerkt, is geen enkel sieraad gelijk. En dat resulteert in stuk voor stuk unieke sieraden. Zorg net zoals de makers goed voor uw sieraad. Laat uw sieraad niet in aanraking komen met schoonmaakmiddelen. Sporten en dergelijke raden wij ook af. Berg uw nieuwe sieraad op in het bijgeleverde lederen tasje.

 Een Buddha sieraad is voor de rest van uw leven

Met een Buddha to buddha sieraad laat u zien dat u het leven omarmt. Buddha sieraden spreken vooral mensen aan die bewust en positief in het leven staan. Mensen zoals u. De bijzondere sieraden zijn gemaakt voor het leven.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Rock-‘n-roll in Hoorn
Op zondag 29 mei is het tijd voor de petticoats en vetkuiven,...
Read More
0 replies on “Straal en geniet met Buddha to Buddha”