Stine Jensen over hebzucht bij Zin op Zondag

De eerstvolgende editie van ‘Zin op Zondag’ op zondag 20 maart staat in het teken van de zonde hebzucht. Filosofe en publiciste Stine Jensen is de hoofdgast en zal worden geinterviewd door filosoof, publicist en musicus Frank Meester. De tweede gast is meubelmaker en ontwerper Ulco Hazelhof. Hij is bewoner van een Mongoolse Ger van 30m2 in Arnhem Zuid, had genoeg van het afbetalen van zijn hypotheek, besloot zijn huis te verkopen en zijn leven drastisch te veranderen met meer vrijheid en rust.

Nu de kerkgang minder vanzelfsprekend is, komen TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar met een eigentijdse variant: Zin op Zondag. Daarmee houden ze de traditie van zingeving, verdieping en verbondenheid in ere, maar maakt de dominee op de kansel plaats voor een nieuwe generatie opiniemakers: columnisten, filosofen, cabaretiers, schrijvers, journalisten, politici en wetenschappers.

Er is muziek van de theatrale fanfare-punkband De Kift en aan het einde kunnen bezoekers met elkaar napraten tijdens een maaltijd met verse soep. Om 16.00 uur in de Grote Kerk Alkmaar.

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Televisiekijken in de camper onverminderd populair
Veel Nederlanders kijken televisie tijdens hun vakantie in de camper. De helft...
Read More
0 replies on “Stine Jensen over hebzucht bij Zin op Zondag”