Steile Wand gaat stoppen

De beroemde Steile Wand van Henny Kroeze gaat stoppen en vertrekt uit Nederland. Dé Hollandse Motorbeurs is de laatste motorbeurs in Nederland waar men dit unieke spektakel kan bekijken.
Veel motorliefhebbers kennen de Steile Wand, als het niet van vroeger is van de kermis dan wel via Henny Kroeze. Hij reisde er de hele wereld mee door en was op menig motorevenement te zien. Na 18 jaar in de Internationale Speedway had Henny zich gericht op the Wall of Death zoals men de Steile Wand in het Engels noemt. En, dat is niet voor niets want het rijden in de Steile Wand is niet geheel zonder gevaar. Zo eindigden enkele optredens op Dé Noordelijke Motorbeurs voor Henny in het ziekenhuis. Henny Kroeze gaat stoppen en met pensioen want het is mooi geweest. Er is helaas geen opvolger dus de Steile Wand wordt verkocht aan iemand in het buitenland. Dat betekent dat dit stukje nostalgie uit Nederland gaat verdwijnen want Henny Kroeze was de enige die dit nog deed. Wie dat wil kan nog één keer Henny Kroeze in actie zien op zijn unieke ouderwetse Indian motorfietsen tijdens Dé Hollandse Motorbeurs. Kom langs voor Henny en moedig hem nog een keeer aan. Hij verdient nog één weekend volop gejuich in de Steile Wand. Laten we Henny een mooi afscheid bezorgen.
Dé Hollandse Motorbeurs is op 16, 17 en 18 november 2018. Locatie : Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (aan de N205 Haarlem – Nieuw-Vennep en goed bereikbaar via de A4, A5 en A9) Openingstijden: vrijdag 16 november  13.00 – 22.00 uur, zaterdag 17 november 10.00 – 18.00 uur, zondag 18 november 10.00 – 18.00 uur Toegangsprij : volwassenen : € 12,00, 65-plussers € 7,00, kinderen t/m 12 jaar gratis. Meer informatie op www.dehollandsemotorbeurs.nl  

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Lancering stripalbum Elsje op Texel
Op woensdag 7 juni wordt het eerste exemplaar van het komische stripalbum Elsje...
Read More
0 replies on “Steile Wand gaat stoppen”