Start van het nieuwe buitenwerkseizoen IVN Zuid-Kennemerland

Het IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, belangrijk en gezond natuur is. Dat doen ze met natuurwandelingen, cursussen en werkdagen in de natuur. Maak kennis met IVN werken in de natuur; kom op voor natuur en landschap in Kennemerland. Natuurliefhebbers die het leuk vinden om de natuur een handje te helpen zijn van harte welkom. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert van augustus tot en met maart werkdagen/-weekenden in bijzondere natuurgebieden in Kennemerland en ver daar buiten! Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen.

De eerste natuurwerkdag van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Een nieuw seizoen met vele werkdagen in mooie natuurgebieden als Leyduin, Poelpolderbos, Klooster Alverna,  Eindenhout, IJdoorn, Naaldenveld en een gezellig zaagweekend in Zuid-Limburg. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer op zaterdag 8 augustus een werkdag in natuurgebied Middenduin in Overveen. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns knippen/zagen. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De handen gaan flink uit de mouwen. Dit is nodig om Middenduin nog meer natuurlijker en mooier te maken. En de deelnemers gaan helpen. Verder gaan ze opslag van abelen knippen en het uitzichtpunt weer mooi maken. Ze maken er een leuke dag van! Een werkdag met verschillende werkzaamheden van lichte naar zwaardere. Zorg zelf voor werkkleding en neem eigen koffie/thee mee. Het IVN zorgt voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie! 

Verzamelen voor deze leuke werkdag op zaterdag 8 augustus is om 9.30 uur op de parkeerplaats van Kraantje Lek in Overveen. De werkdag duurt tot 15.00 uur. Informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 en aanmelden graag via marcmargriet@hetnet.nl of kijk op  www.ivn.nl/zk en bekijk alle werkdagen van het nieuwe seizoen. (Foto’s: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
De Belastingdienst helpt doven en slechthorenden vanaf nu via BelastingTelefoon
Tegenwoordig regel je veel belasting- en toeslagzaken online. Hierdoor kun je fiscale...
Read More
0 replies on “Start van het nieuwe buitenwerkseizoen IVN Zuid-Kennemerland”