Sanitair kopen bij Douche concurrent

Sainitair-kopen-bij-Douche-concurrent

Een lekker warm bad nemen is niet alleen rustgevend, maar heeft ook een positief effect op onze gezondheid. Brits onderzoek heeft uitgewezen dat je, door een uur in een bad van veertig graden te liggen, net zo veel calorieën verbrandt als wanneer je een half uur gaat wandelen. Bovendien draagt het nemen van een warm bad bij aan het remmen van infecties en ziekten. Heb je zelf thuis nog geen bad, maar wel de ruimte om dit te realiseren? Wacht dan niet langer…!

De aanschaf van een bad is geen alledaagse bezigheid, dus is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden over de vele mogelijkheden. Op douche-concurrent.nl is een uitgebreid aanbod te bewonderen. Deze specialist in baden levert zowel kleine, compacte zitbaden als luxe whirlpools en zelfs bubbelbaden en outdoor spa’s. In Schiedam beschikt het bedrijf over een showroom van maar liefst duizend vierkante meter, waar een groot aantal modellen overzichtelijk staat opgesteld en waar specialisten rondlopen om je van deskundig advies te voorzien. Natuurlijk zijn ook alle accessoires voor de badkamer hier verkrijgbaar.

Op zoek naar een nieuw bad? Van eenvoudig budgetmodel tot topproduct uit het luxe segment, douche-concurrent.nl heeft het allemaal in huis. Of je nu kiest voor een klassiek model, met sierlijke pootjes, of voor een modern design, er is altijd volop keus. Een apart segment binnen het assortiment ligbaden vormen de baden met jets die het water in beweging houden. Een weldaad voor lichaam en geest, want je kunt in deze baden helemaal tot rust komen, terwijl je lijf intussen een ontspannende massage ondergaat. Liever een bad voor twee personen? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. De keuze is enorm en de baden kunnen zowel online als in de showroom worden gekocht.

Een ander onmisbaar onderdeel van de badkamer is de spiegel. Bij douche-concurrent.nl is een zeer uitgebreid assortiment badkamerspiegels verkrijgbaar. Je staat er misschien dagelijks bij stil, maar ook op het gebied van badkamerspiegels zijn in de loop der jaren tal van innovaties geweest. Ze worden bijvoorbeeld tegenwoordig ook geleverd met ingebouwde verwarming en verlichting, om het gebruik ervan zo comfortabel mogelijk te maken. Badkamerspiegels zijn verkrijgbaar als wandmodel, maar ook staand op een voet of standaard. Ook qua formaat en vorm valt er heel wat te kiezen. Neem een kijkje in de webshop of bezoek de showroom van douche-concurrent.nl voor een complete beleving. Alle bestellingen vanaf 100,- euro worden gratis thuisbezorgd.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
,
More from Redactie Pluswijzer
Nieuwe Nederlandse komedie over de actuele situatie rond HIV en AIDS
Dinsdag 24 juli 2018 gaat in de Stadsschouwburg Amsterdam POZ PARADISE, een...
Read More
0 replies on “Sanitair kopen bij Douche concurrent”