Rooftop Festival op 7 en 8 juni

De daken op, de hoogte in! Het jaarlijkse Rooftop Festival Roef in Amsterdam is terug. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni neemt ROEF je mee naar de mooiste daken in Amsterdam Centrum, Oost en Noord. Van live muziek, silent disco, theater en spoken word tot karaoke op de 21ste verdieping. Of wat dacht je van jeu de boules op 100 meter hoogte?
Op beide avonden zorgt ROEF, samen met o.a. Vondel Disco, Duke of Tokyo, Juicy, Over het IJ Festival en Pop-Up City, voor echte ‘take-overs’ op én onder indrukwekkende daken. Op zaterdag is er verdieping met een inhoudelijk dagprogramma op daken verspreid door heel de stad. Tickets zijn nu te koop via www.roefamsterdam.nl/tickets.

Hop van dak naar dak

Voor het vierde jaar op rij neemt ROEF alle festivalbezoekers mee naar boven. Het is een uniek festival dat zich nét boven het dagelijks leven afspeelt, met locaties verspreid door de stad. Vrijdag en zaterdag hebben ieder een eigen rooftop line-up, zodat de daken zich op korte fiets/loopafstand van elkaar bevinden. Bekijk de daken en het programma per festivaldag op www.roefamsterdam.nl/roef-programma.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

November kunstmaand op Ameland

Waddeneiland Ameland staat in november volledig in het teken van kunst. Een...
Lees meer