Proef Egmond: een heerlijk dagje uit

Zaterdag 17 november is het zover: de vierde editie van Proef Egmond. Voor deze herfsteditie zullen de restaurants weer alles uit de keuken trekken om de bezoekers te laten genieten van het beste wat Egmond te bieden heeft: de lekkerste herfstgerechtjes, -bieren en -wijnen.

Ook de organisatie van Proef Egmond heeft genoten van de heerlijke zomer met lange dagen op het strand van Egmond. Maar, de herfst is in zicht en dat betekent: Proef Egmond! Met je ticket loop je een ontdekkingstocht door de gezellige straatjes van Egmond aan Zee wandelt en krijg je bij acht restaurants een gerechtje met een bijpassend biertje of wijntje.

Het grote en variërende aanbod aan goede restaurants in Egmond geeft de organisatie de luxe om te rouleren in restaurants. In vergelijking met de vorige editie presenteert de organisatie vier nieuwe restaurants! In november leidt de tocht je langs Natuurlijk, Santiago, Het Wapen van Egmond, Cousteau, Zilvermeeuw, EAZEE, D’Oude Clipper en Angelo’s.

Acht restaurants met een grote afwisseling in gerechtjes en drankjes, maar ook in beleving. Zo ontdek je hele leuke restaurants waar je misschien nog niet eerder geweest bent. Proef Egmond: zee, strand, de leukste restaurants, de lekkerste gerechtjes en veel gezelligheid in de herfst. Dagje uit met vrienden, een originele familiedag, romantisch samen uit, een teamuitje of op stap met je collega’s? Proef Egmond is voor iedereen! Tickets via www.proefegmond.nl. (Foto: aangeleverd)

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Senioren stellen zomervakantieplannen vanwege corona flink bij
Voor de coronacrisis had 75 procent van de ouderen plannen gemaakt voor...
Read More
0 replies on “Proef Egmond: een heerlijk dagje uit”