Praat mee in de talkshow

Op woensdag 13 april organiseert Karavaan in samenwerking met Vogelbescherming Nederland en Hotel De Rijper Eilanden de talkshow ‘Weidevogels in Boerenland’, een avond met eten, gesprekken en kunst in De Rijp. Schuif aan voor een themamaaltijd met lokale producten van boeren uit de polder en praat mee in deze talkshow over de toekomst van boeren en weidevogels.

Tijdens de avond is de korte film ‘Het wonder van Marken’ te zien en de expositie Gruttokopen van het kunstenaarscollectief De Waterlanders. Om 19.30 uur start de talkshow met een inleiding van Jan Hartholt, inspirator landelijk Netwerk Platteland en een intro van kunstenaar Pé Okx over zijn project Vlucht in de Eilandspolder. Daarna start het discussieprogramma onder leiding van Bert van Baar.

Combineer gezelligheid, lekker eten en praten over de toekomst van het boerenbedrijf en de zin en onzin over agrarisch natuurbeheer tijdens het themadiner voorafgaand aan de talkshow. Meer informatie en aanmelden voor de avond op www.karavaan.nl. Foto: Nico Jankowski.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Nieuwjaarsduik verplaatst: van het strand naar tuin en balkon
Niet geheel onverwacht, maar Stichting Nieuwjaarsduiken Nederland, organisator van de traditionele duik...
Read More
0 replies on “Praat mee in de talkshow”