Plien & Bianca, Arjan Ederveen en Bas Hoeflaak in Selma Ann Louis

Roadmovie-musical van 6 t/m 10 juni in TAQA Theater De Vest

Plien & Bianca en Arjan Ederveen staan alle drie al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical ‘Selma Ann Louis’. De grootse reizende voorstelling ging op zondag 6 mei in première en is van 6 t/m 10 juni in TAQA Theater De Vest te zien.

Dubbelrollen en haastverkledingen
Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. ‘Selma Ann Louis’ is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen, inclusief zang en dans!

Van de makers van ‘In de ban van Broadway’
Regisseur Pieter Kramer is de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Zijn grote doorbraak was ‘Theo & Thea’, gevolgd door o.a. ‘Kreatief met Kurk’, ‘30 Minuten’, Borreltijd, en ‘Hertenkamp’. Bij het Ro Theater regisseerde hij de familievoorstelling ‘Ja zuster, nee zuster’ ook de familievoorstellingen ‘Lang en Gelukkig’, ‘Snorro’, ‘Woef Side Story’ en ‘De Gelaarsde Poes’. In de stijl van zijn familievoorstellingen maakte hij ook de muziektheatervoorstelling ‘In de ban van Broadway’. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht die ook verantwoordelijk is voor het script van ‘Selma Ann Louis’. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De muziek is geschreven door gebroeders Groenteman.

Meer informatie en toegangskaarten.
‘Selma Ann Louis’ wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties in opdracht van de Theateralliantie, die in het leven is geroepen om grootschalige kwalitatief hoogstaande theaterproducties in de Nederlandse theaters op de planken te brengen. Dit gebeurt in coproductie met een aantal theaters in het land, w.o. TAQA Theater De Vest. De voorstelling is van 6 t/m 10 juni in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 36,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99. (Foto: Sanne Peper)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Honderd musea op MuseumTV
Het honderdste museum staat op MuseumTV: het Zeeuws Museum. Doel is om kunst en cultuur...
Read More
0 replies on “Plien & Bianca, Arjan Ederveen en Bas Hoeflaak in Selma Ann Louis”