Pathé start nieuwe Metropolitan Opera seizoen met de opera Aïda

Pathé start nieuwe Metropolitan Opera seizoen met de opera Aïda

Het hele jaar zie je de mooiste opera’s van The Metropolitan Opera exclusief in Pathé

Vanaf 6 oktober start het Metropolitan Opera seizoen weer bij Pathé. De Metropolitan Opera in New York brengt dit seizoen tien producties exclusief naar de Pathé bioscopen. Pathé trapt op 6 oktober af met een live satelliet voorstelling van de opera Aïda van Verdi, met een titelrol voor stersopraan Anna Netrebko.
Opera’s vanuit The Metropolitan Opera in New York op het witte doek: de succesformule begint aan zijn twaalfde seizoen. De producties van The Metropolitan in New York hebben inmiddels miljoenen kijkers over de hele wereld getrokken. Ook in het nieuwe seizoen (2018/2019) pakt ‘The Met’ weer goed uit met tien topopera’s.

Het gaat om een totaal van tien voorstellingen, waarvan vier nieuwe producties en zes reprises. Naast Aïda is ook de productie La Traviati van Verdi te zien in de bioscopen. Maar ook Samson et Delila, La Fanciulla Del West en Marnie worden dit jaar vertoond in Pathé. In 2019 zijn de volgende operavoorstellingen te zien in de bioscoop: Carmen, La Fille du Régiment, Die Walküre en Dialogues des Carmélites.

Het gehele seizoen (2018/2019) kun je genieten van ‘Live in HD’ operavoorstellingen. ‘The Met’ werkt in zijn ‘Live in HD’ serie met de beste opera vedettes, dirigenten en regisseurs. Het geluid is perfect en de cameravoering haarscherp. Tussen de aktes door krijgen de bezoekers interessante interviews en achtergrondinformatie voorgeschoteld.

Het grote scherm en de uitstekende geluidskwaliteit van de Pathé bioscopen, in combinatie met een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring voor operaliefhebbers. Maar ook voor mensen die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met opera is dit de perfecte manier om een eerste keer opera te beleven. De voorstellingen zijn te zien in alle vestigingen van Pathé. Het operaseizoen loopt van 6 oktober 2018 t/m 11 mei 2019.

(Foto: Aida scene, aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
Meer van Redactie 50 Pluswijzer

Van argusvlinder tot zwanenbloem, leer alles over oevers!

Woon je in Noord-Holland en vind je het leuk om buiten bezig...
Dit artikel lezen