Op avontuur in Haarlem

Vanaf heden is het mogelijk om met een VVV-stadsgids mee te gaan op ontdekking in Haarlem. Na en naast de virtuele tours staan de gidsen elke vrijdag en zaterdag om 14.00 weer ‘live’ voor u klaar. Maak gebruik van de mogelijkheid om in kleine groepjes van max. 9 personen een wandeling van anderhalf uur door het centrum te maken. Leer iets over de geschiedenis, luister naar de sappige anekdote die bij een gebouw of persoon hoort en ontdek een plek die u nog niet kent. Het is allemaal mogelijk als u met één van onze gidsen op pad gaat. De gidsen zullen waar mogelijk de meer rustige straten en pleinen opzoeken, ook met het oog op de 1,5 meter-regel.

Gevel museum

De rondgang duurt anderhalf uur en kost € 9,50 per persoon. Reserveren is verplicht en kan via het formulier op de website visithaarlem.com, per telefoon 023-5317325 of aan de balie van het VVV-kantoor. Het aantal plaatsen is beperkt!

Naast de wekelijkse wandelingen is het ook mogelijk om op een andere dag en/of ander tijdstip een gids in te huren, ook hier geldt een maximum van 9 personen per gids. Nadere informatie via de bovengenoemde kanalen. (Foto’s: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Wanneer trouwden uw grootouders?
Dat is een vraag die men op 7 maart a.s. in de...
Read More
0 replies on “Op avontuur in Haarlem”