Noordelijke Motorbeurs in TT-Hall Assen

Dé Noordelijke Motorbeurs, de tweede grote motorbeurs van Nederland, is verhuisd vanuit Martiniplaza in Groningen naar de TT-Hall in Assen. Geheel volgens traditie is Dé Noordelijke Motorbeurs in het derde weekend in januari op 19, 20 en 21 januari. Ruim 120 bedrijven, instanties en organisaties presenteren zich op de 23e editie.

De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers, helmen, gereedschap, accessoires, merchandise, verhuur van motoren, gehoorbescherming, leeronderhoud, titanium race onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen. Naast het brede aanbod kan de bezoeker van de beurs ook genieten van Custom Worxs (een techniekplein met demo’s), een motortraining volgen, de eerste motorrijles op de beurs, vele aanbiedingen van standhouders, een bikerscafé en de motoren in de Custom Bike Show. Diverse organisaties als politie Noord Nederland, de MAG en motorclubs zijn ook in 2018 weer van de partij.

Ook voor de nieuwe modellen kan men een tripje plannen naar de TT-Hall in Assen. Het is zeker dat er nieuwe modellen zullen zijn van onder andere Harley-Davidson, Kawasaki en KTM. Kom naar de stands van HD-Point, Motorexperts en Kobo Motoren en bewonder daar de nieuwe modellen. Het aanbod van motorfietsen op de beurs is weer toegenomen. En er is een custom bikeshow op Dé Noordelijke Motorbeurs en verschillende workshops.

 

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Gitaarfestival in Zuiderzeemuseum
Zondag 18 juni wordt het Gitaarfestival georganiseerd in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In samenwerking met de GitaarSalon Enkhuizen...
Read More
0 replies on “Noordelijke Motorbeurs in TT-Hall Assen”