Nieuwe editie ‘Kijken, Kijken, Kopen’

Alkmaar – Zin in de kleinste Escaperoom ter wereld, pop-up-dance, Sproëzie of een wild-safari? Op zondag 6 mei gaat TAQA Theater De Vest weer naar buiten met ‘Kijken, Kijken, Kopen’, dé culturele koopzondag in de binnenstad van Alkmaar. Winkeliers en theatermakers slaan de handen ineen en zetten met bijna 40 professionele optredens zichzelf en Alkmaar in de etalage.

Dit jaar is, met het oog op de toekomst, de samenwerking met het BrugTheaterFestival flink uitgebreid. BrugTheaterFestival presenteert drie unieke voorstellingen op bijzondere locaties. Natuurlijk in het café, zoals je van hen gewend bent, maar ook in de etalage van KA’AS en in de Alkmaarse synagoge aan de Hofstraat.

Ook Karavaan/theater op locatie presenteert twee bijzondere talenten uit de Winterkaravaan. Anne Roos Rosa de Carvalho brengt een wonderlijk ritueel op de trappen van het Stadhuis en met Theatergroep Tocht gaan we op ‘Wild-Safari’ door Kinki Kappers.

De straten en winkels in de Alkmaarse binnenstad barsten op 6 mei weer uit hun voegen van de dans, cabaret, toneel of muziek. Tijdens ‘Kijken, Kijken, Kopen’ pas je je nieuwe outfit terwijl je luistert naar lekkere jazz of kijkt naar spannende acrobatiek. Het volledige programma is vanaf medio april te vinden op www.kijkenkopenalkmaar.nl.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Culinair jubileumweekend vol van actie

Vrijdag 9 september luidt topkok en televisiepersoonlijkheid Herman de Blijker de kaasbel...
Lees meer