Nieuwe automatten nodig? Ga voor originele!

Nieuwe automatten nodig_Ga voor originele

Automatten bestellen doet u tegenwoordig heel eenvoudig online. Gewoon vanaf de bank thuis of onderweg. Online zijn er veel aanbieders van automatten te vinden. Maar bij Automattenspecialist.nl vult u uw kenteken of automerk en model in. U ziet dan meteen de originele automatten die voor uw auto beschikbaar zijn. Kies voor het materiaal, de kleur en randafwerking en plaats uw bestelling. U ontvangt deze al binnen 3 tot 5 werkdagen thuis. Gemakkelijker, goedkoper of sneller kan het niet.

Voordeel van originele pasvormmatten

Originele automatten zijn gemakkelijk te bevestigen met het originele bevestigingssysteem. Met de oorspronkelijke matten brengt u uw auto-interieur altijd weer terug in originele staat. Ideaal als u besluit om uw auto te verkopen. In totaal biedt Automattenpecialist.nl matten in meer dan 1500 verschillende pasvormen. De kans is aanzienlijk groot dat u bij ons de automatten vindt die u zoekt. Al onze automatten worden gemaakt op onze eigen productielijn, zonder tussenpartijen. Hierdoor zijn de prijzen scherp en de levertijden kort. Automatten kopen doet u dus online, dan ontvangt u ze één week in huis. Alle automatten hebben een garantie van 2 jaar.

De juiste automat voor ieder merk

Met originele automatten geeft u iedere auto weer een frisse uitstraling. Voor ieder automodel hebben wij de juiste automatten. Ze sluiten naadloos aan en passen perfect op de bestaande bevestigingspunten. Zoekt u bijvoorbeeld automatten voor uw Citroen C1? Of bezit u een Ford Focus, Peugeot 206 of een Volvo V70? Dit zijn stuk voor stuk populaire automodellen. De juiste pasvormmatten mogen dan zeker niet ontbreken. Dit staat netjes en geeft een verzorgde aanblik.

Hoogwaardige automatten samenstellen

Wij hebben voor u hoogwaardige Nederlandse tapijtkwaliteiten geselecteerd. Al onze producten voldoen aan de hoogste classificering zoals deze worden gevraagd vanuit de automotive industrie. U kunt ervan op aan dat uw nieuwe matten niet snel zullen slijten. U heeft volledige keuze uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. De drie voornaamste materialen zijn naaldvilt, velours Classic en velours Premium. Deze bestelt u in een kleur die bij uw auto past. Bijvoorbeeld antraciet, zwart, wit, beige, rood of blauw. Maar ook andere kleuren zijn mogelijk. De bestuurdersmat wordt standaard voorzien van een hakplaat zodat uw mat extra bescherming heeft onder het gaspedaal. Voor de afwerking kiest u tussen garen, nubuck of geweven band.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
, ,
Meer van Redactie Pluswijzer

Het eerste Healthy Hotel van Nederland, Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee

Het unieke Healthy Fest Hotel opent voor het eerst haar deuren op...
Lees meer