Nicols riviercruises zet voet aan Nederlandse bodem

Het van origine Franse riviercruises bedrijf Nicols opent in april zijn eerste ligplaats aan de Maas in de charmante Hollandse Betuwe. In de haven van het karakteristieke dorp Kerkdriel komt voor de verhuur een vloot te liggen bestaande uit boten die ruimte bieden aan 4 tot 10 personen voor een (korte) vakantie op de Nederlandse wateren. De boten van Nicols zijn tevens geschikt voor mensen zonder vaarbewijs, waarmee het bedrijf ook minder fanatieke watersporters een optie biedt om het roer in eigen handen te nemen. De feestelijke opening van de haven in Kerkdriel staat gepland op zaterdag 6 april en is voor publiek toegankelijk.

De vloot bestaat uit boten geschikt voor kleine en grote gezelschappen, van alle luxe voorzien. Door de goede beveiliging en een eenvoudig stuursysteem zijn de boten tevens geschikt voor reizen met kinderen en is een vaarbewijs niet verplicht.

Na de haven in Nederland, breidt Nicols zijn aanbod uit en openen in 2020 de eerste havens in Hongarije. Voor meer informatie over het aanbod van Nicols, bezoek de website: www.bootverhuur-nicols.nl. (Foto: Arnoldi Design)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Volop zon en zomerse pret op boerderijcampings
Ondanks dat een vliegvakantie weer mogelijk is, kiezen veel recreanten toch voor...
Read More
0 replies on “Nicols riviercruises zet voet aan Nederlandse bodem”