Mix en match met de kuipstoel

Mix-en-match-met-de-kuipstoel

De kuipstoel laat zich perfect combineren, zowel bij andere meubels als in verschillende woonstijlen. Welk interieur je ook hebt, de kuipstoel past altijd. Dat is ook het fijne aan deze stoel. Trends komen en gaan, maar de kuipstoel sluit hier steeds weer moeiteloos bij aan.

Nog steeds trendy

Voor wie op zoek is naar eetkamerstoelen is een kuipstoel het aanschaffen waard. Kuipstoelen zijn in meerdere uitvoeringen en vele kleuren verkrijgbaar. De kuipstoel is al een aantal jaren een populaire eetkamerstoel. Ook nu nog zien we deze stoel veel terug in de woonbladen.

Wat is kenmerkend voor een kuipstoel?

Een kuipstoel kenmerkt zich door zijn ‘kuipachtige’ vorm die één geheel vormt. Ze zijn vergelijkbaar met de stoelen in een voetbalstadion. Het is de eenvoud die de stoel zo populair maakt. De vier poten zijn veelal van beukenhout en de zitting is gemaakt van kunststof. Er zijn ook zittingen van kunstleer. Sommige uitvoeringen hebben een armleuning. Een zwart draadstalen frame verbindt de vier poten met elkaar. Hier zijn ook weer verschillende uitvoeringen in mogelijk. Bovendien zijn er barkrukken in kuipvorm.

Multifunctionele stoel

De kuipstoel matcht perfect bij verschillende woonstijlen. Ook past hij goed bij uiteenlopende eetkamertafels en bureaus. Daarnaast heeft een kuipstoel een aantal voordelen waardoor hij multifunctioneel is. Zo is de stoel makkelijk afneembaar waardoor hij ideaal is voor in de eetkamer of keuken. Morsvlekken poets je eenvoudig weg. Kuipstoelen nemen ook niet veel ruimte in beslag. Je kunt ze in meerdere ruimtes plaatsen. Wat dacht je van een kuipstoel als bureaustoel in je thuiskantoor of in de kinder- of studiekamer? Ze zijn stevig, zitten comfortabel en zijn vooral ook duurzaam door de materiaalkeuzes. De stoelen gaan lang mee en zijn daarnaast ook nog eens voordelig. Ook zijn ze geschikt als tuinstoel, bijvoorbeeld voor in de tuinkamer, serre of in de veranda.

Ook benieuwd naar ons aanbod kuipstoelen?

DSW Kuipstoel kopen is een nieuwe leverancier voor trendy stoelen en krukken. Op onze website Kuipstoel-kopen.nl vind je deze trendy stoelen voor een scherpe prijs. Wij leveren in heel Nederland, aan particulieren maar ook bedrijven. Wil je onze kuipstoelen en barkrukken live komen bewonderen, dan ben je van harte welkom in onze showroom aan de Wateringweg 2 te Haarlem. WIj adviseren je om voorafgaand een bezoek een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 0228-870328. Ook kunt je een mail sturen naar info@kuipstoel-kopen.nl.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

De zin en onzin van onze angstcultuur

Een theatermonoloog van filosoof, neurowetenschapper en psychiater Damiaan Denys over de zin...
Lees meer