Meer dan 150.000 vriendschappen gesloten op vriendinnenonline.nl

Het hebben van goede vriendinnen is het wat het leven leuk maakt, iets dat gevierd wordt op Nationale Vriendinnendag. Maar wat als het aantal goede vriendschappen schaars is? Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Nederlandse vrouwen zich sociaal eenzaam voelt. Een tekort aan goede vriendinnen kan hier een rol bij spelen. Maar waar en wanneer worden nieuwe vriendschappen opgedaan? Het leven is vaak al druk genoeg. Vriendinnenonline.nl biedt uitkomst. Deze vriendinnensite is speciaal in het leven geroepen om vrouwen met elkaar in contact te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Op datingsites voor liefdesrelaties lag voorheen een groot taboe. Ben ik niet leuk genoeg om iemand in het dagelijks leven te ontmoeten, was de vraag die singles zichzelf vaak stelden. Inmiddels is het de gewoonste zaak van de wereld. Vrijgezel? Dan wordt een app geïnstalleerd en een date is binnen no time gevonden. Een tekort aan vrienden is helaas een onderwerp waar nog steeds niet makkelijk over gesproken wordt. Vaak denken veel vrouwen dat ze de enige zijn. ,,Het niet verbonden voelen met anderen kan het gevoel geven dat je er niet bij hoort en daar moet verandering in komen’’, aldus Lize Mast, eigenaresse van Vriendinnenonline.nl.

Een tekort aan goede vriendinnen kan verschillende oorzaken hebben. Stel dat men net verhuisd is en nog niemand kent in de nieuwe woonplaats, of men kampt met gezondheidsproblemen of de kinderen zijn het huis uit en men ervaart een enorme leegte. Dan is het fijn om daarin gelijkgestemden te ontmoeten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat men iemand zoekt om mee te sporten, om uitjes mee te ondernemen of alleen een goede gesprekspartner. Er zijn zoveel redenen om op zoek te zijn naar nieuwe contacten.

Vriendinnenonline.nl is een online platform waar gelijkgestemden vrouwen samenkomen en op iedere moment van de dag zulke nieuwe contacten kunnen leggen. De site biedt niet alleen de mogelijkheid om connecties te zoeken, via het forum dat alleen voor leden toegankelijk is, is er ook ruimte om eenvoudig met elkaar in gesprek te gaan. Zo kunnen vrouwen in groepsverband afspreken, privéberichten uitwisselen met andere leden, maar ook alleen op de site meekletsen.

Deze succesvolle vriendinnensite is in 2014 in het leven geroepen om vrouwen met elkaar in contact te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Vrouwen kunnen zich geheel kosteloos inschrijven en deelnemen. Inmiddels hebben ruim 30.000 dames zich ingeschreven en zijn er meer dan 150.000 vriendschappen op de website gesloten. Het is dan ook niet voor niks dat de site tot twee keer toe is uitgeroepen tot ‘beste website van het jaar’.

 

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Zin op Zondag in teken van tijd

De derde editie van de succesvolle ‘Zin op Zondag – serie in...
Lees meer