Maaltijdbezorgservice MarleenKookt breidt uit naar Haarlem en omgeving

Duurzame maaltijdbezorgservice MarleenKookt breidt voor het eerst uit buiten Amsterdam en fietst vanaf 11 maart op elektrische bakfietsen door Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal en Overveen.

Familiebedrijf MarleenKookt bestaat inmiddels 7 jaar en kookt van maandag t/m vrijdag verse, gezonde en gevarieerde maaltijden voor iedereen die geen zin of tijd heeft om zelf in de keuken te staan. Het menu wisselt dagelijks en biedt de keuze uit vlees/vis, vegetarisch en veganistische maaltijden. ,,Ik vind het belangrijk om niet alleen lekker, maar ook afwisselend en gezond te eten. Toen ik zelf een drukke baan en jonge kinderen had vond ik het lastig om hier tijd voor vrij te maken. In mijn omgeving hoorde ik dat meer mensen hier tegenaan liepen.”

Naast gezond en lekker eten staat duurzaamheid hoog op de agenda. ,,Minstens zo belangrijk is onze maatschappelijk verantwoorde rol. Ik wil mensen uitdagen op het gebied van voeding en een verantwoord alternatief bieden voor makkelijke maaltijden.”

De maaltijden worden geserveerd in een porseleinen schaal met duidelijke opwarminstructie voor oven of magnetron. ,,Zo’n schaal staat mooi op tafel alsof je het zelf gemaakt hebt en bespaart een hoop afval.’’ Meer informatie: https://www.marleenkookt.nl/ (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
UP! Talkshow: Rouw
De laatste UP! talkshow van het seizoen gaat over ROUW. Ouder worden...
Read More
0 replies on “Maaltijdbezorgservice MarleenKookt breidt uit naar Haarlem en omgeving”