Liefhebber van de Dordogne? Dit is hét moment om te investeren in een vakantiehuis

Liefhebber van de Dordogne

Liefhebber van de Dordogne? Dit is hét moment om te investeren in een vakantiehuis

Als u van een eigen vakantiehuis droomt, dan is dit het moment. Het kopen van een eigen vakantiehuis is allang geen taboe meer. De verkoop van vakantiehuizen zit weer in de lift, schrijft Nu.nl. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een investering: jongeren willen hun spaargeld inzetten en kleine zelfstandigen zien een vakantiehuis als een goede pensioenvoorziening. Een aantrekkelijke regio is de Dordogne in Frankrijk. Lijkt het u niet heerlijk om vanuit uw eigen vakantiehuis te genieten van het moois dat deze regio te bieden heeft?

Voordelen van een vakantiehuis

Een eigen vakantiewoning heeft zo zijn voordelen. U heeft altijd een plek om naartoe te gaan als u op vakantie wil. Ook is een tweede huis een goede investering: u kunt het verhuren om de kosten te dekken en daarnaast een rendement behalen van circa procent. Dat is behoorlijk wat meer dan bij de bank. Een vakantiewoning kopen betekent dat uw investering meer waard kan worden, wat weer aantrekkelijk is voor de verkoop.

Dordogne: het mooiste gebied van Frankrijk

De Dordogne is een van de populairste vakantieregio’s van Frankrijk. Er is zoveel te zien en te beleven, dat u zich hier niet snel zal vervelen en zo ook uw gasten niet. Vanuit het sfeervolle park Village des Cigales kunt u al het moois in de regio ontdekken. Het park heeft veel faciliteiten en biedt alles voor een onbezorgde tijd. Het park ligt ten zuiden van Sarlat. Dit historische stadje is de onbetwiste parel van de Perigord. Hier vindt u prachtige authentieke gebouwen, gezellige winkeltjes, festivals en markten. De Dordogne is verder bekend om haar cultuur, wijnen en de mogelijkheden voor vele sportieve activiteiten. Zeilen, kanoën, mountainbiken, golf en wandelen, alles is mogelijk.

Waar moet u op letten bij het kopen van een vakantiewoning?

Als u een vakantiewoning koopt, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de woning. Let ook op het park en de parkfaciliteiten. En vergeet de omgeving niet. Vindt u het belangrijk dat er voldoende toeristische bezienswaardigheden in de buurt zijn? Of gaat uw voorkeur uit naar een rustig gebied? Dit zijn belangrijke punten om rekening mee te houden voor als u de woning wilt verhuren. U wilt uw gasten natuurlijk wel wat goeds bieden. Als laatste is ook de beheerorganisatie die zorg draagt voor uw woning van belang. Een ervaren en betrouwbare verhuurorganisatie weet namelijk precies waar u als eigenaar behoefte aan heeft, zodat uw huurders keer op keer weer een heerlijke tijd beleven in het vakantiehuis.

Ook interesse in een vakantiehuis?

FranceComfort is een betrouwbare partner voor als u op zoek bent naar een eigen vakantiewoning in Frankrijk. Onder ons beheer vallen luxe vakantieparken in de Dordogne, Poitou-Charentes, Ariège en de Provence. Wij hebben op twee parken vakantiewoningen te koop staan: Village des Cigales en Domaine de Lanzac. De meeste eigenaren kiezen ervoor om hun woning te verhuren. Dit kan gedurende het hele jaar of alleen in het hoogseizoen. Op deze manier zijn namelijk de kosten gedekt, heeft u een leuk rendement en kunt u op andere momenten zelf genieten van een gratis vakantie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@francecomfort.com.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Gezocht: ‘beste’ fiets- en wandelroute van 2021
De strijd om de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar barst...
Read More
0 replies on “Liefhebber van de Dordogne? Dit is hét moment om te investeren in een vakantiehuis”