Liefde gezocht

ONS, de zender voor liefhebbers van nostalgie, komt op 20 september met een bijzondere zevendelige serie over de liefde: Liefde gezocht. Het programma portretteert achttien Nederlandse vrouwen en mannen van middelbare leeftijd die op zoek zijn naar een partner. Ze vertellen over zichzelf, wat liefde voor hen betekent en waarom ze een partner zoeken. Liefde gezocht brengt openhartige en uiteenlopende verhalen van deze markante, levenslustige mensen in beeld. ONS-kijkers die zich aangesproken voelen door het verhaal van één van de deelnemers, kunnen reageren door een mail te sturen naar de kandidaat van hun keuze en wie weet vinden zij wel de liefde van hun leven!

Uit berekeningen van het CBS blijkt dat het aantal singles in Nederland de komende jaren sterk blijft toenemen. Deze trend geldt des te meer voor mensen van middelbare leeftijd. Liefde gezocht toont mooie, bijzondere, herkenbare, sfeervolle en integere verhalen achter deze kille cijfers. Verschillende 55-plussers geven een uniek kijkje in hun wereld, het leven dat ze leiden en hun visie op de ontbrekende partner die hun leven compleet kan maken. Van een reismaatje tot iemand om de mooie momenten in het leven mee te delen: iedereen heeft zo zijn of haar eigen beeld van de liefde.

Kijkers kunnen via mail in contact komen met de deelnemers van Liefde gezocht, doordat na ieder portret het e-mailadres van de betreffende deelnemer in beeld komt. Wie weet wat de liefde brengt. De serie is vanaf 20 september iedere dinsdag om 21.00 uur te zien bij ONS.

ONS is o.a. te ontvangen via ZIGGO 211 – KPN 174 – CAIW 47 – DELTA 120
Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Overnachten in een kunstwerk
Locatietheater op bijzondere plekken is bij Karavaan een gegeven, maar dit keer...
Read More
0 replies on “Liefde gezocht”