Lentepret bij Museum BroekerVeiling tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie waait bij Museum BroekerVeiling een frisse voorjaarswind. In de periode 20 april tot en met 5 mei zijn er elke dag voorjaarsactiviteiten te beleven voor jong en oud. Bezoek het museum tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen en laat je verbazen!

Het gehele museum staat in het teken van de lente. Natuurlijk kan je tijdens de Pasen met de hele familie komen genieten van een heerlijke Paasbrunch. Laat ons van tevoren weten dat je komt, dan houden we een plekje voor je vrij! Kom tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen lekker rondbanjeren over het museumterrein en ontdek de jonge diertjes die rondlopen. Tijdens de hele periode ligt er bij de balie een speciale voorjaarsspeurtocht voor je klaar. Los jij hem op? Dan kan je een zoete verrassing ophalen!

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen kan je bij ons onder andere komen bakken, verven, knutselen, kaarsenmaken of lekker actief het water op met een sup. Er zijn zowel leuke dingen te doen binnen als buiten, dus ook met minder mooi voorjaarsweer kan je bij ons in het museum terecht voor een gezellig dagje uit.*

Natuurlijk kun je tijdens deze periode ook langskomen om te varen en te veilen. Onze schipper neemt je mee naar het Rijk der Duizend Eilanden. Zou er al wat opkomen op de akkers daar? Bij de veiling kun je bieden op smakelijke lentegroenten. Je krijgt een heerlijk lente-recept mee om je te inspireren.

Met de speurtocht, de activiteiten, de beestjes en natuurlijk het varen en veilen is een ochtend of middag zo gevuld. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je niets hoeft te missen. Voor meer informatie over welke activiteiten op welke dagen plaatsvinden in het museum kan je een kijkje nemen op www.broekerveiling.nl. (Foto: aangeleverd)

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Tips bij het verdelen van een erfenis

Het liefst denk je er niet aan: een erfenis verdeling. Vroeg of...
Lees meer