Laat het interieur opleven met een traprenovatie

Plannen voor het renoveren van de trap? Dat is een klus  waar een goede voorbereiding nodig is. Een traprenovatie is niet voor niets een van de meest gevreesde klussen in huis. Want een trap heeft een groot oppervlak, met talloze hoeken en randen. Het is een blikvanger in de hal of in de woonkamer, maar het opknappen is kostbaar en kost veel tijd. Helemaal als er oude verf of stoffering verwijderd moeten worden. U kunt zelf de trap renoveren, maar u kunt de klus ook laten doen door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf, die voor iedere situatie een passende oplossing heeft.

Traprenovatie dankzij trede-over-trede

Beschadigingen, een onveilige trap of de wens van een onderhoudsvrije trap zijn reden voor een traprenovatie. Verflaag beschadigd? Zitten er treden los? Geeft de trapleuning niet de nodige houvast? Of zijn de treden te glad? Dan wilt u niet langer wachten want dit maakt de trap lelijk en onveilig. Met een traprenovatie kunt u de trap eenvoudig en snel laten vernieuwen. Door deze klus te laten uitvoeren door een ervaren partij, geniet u weer jaren van een prachtige, veilige trap. Uw trap transformeert in een blikvanger met het trede-over-trede-systeem. Dit is geschikt voor zowel open als dichte trappen.

Eerlijk over de kosten

Een traprenovatie is een behoorlijke investering. Stairz werkt hier graag aan mee door open te zijn over de kosten van de traprenovatie. Hierbij is het noodzakelijk om al uw wensen op een rij te zetten. Ga hiervoor in gesprek met Stairz en profiteer van vrijblijvend advies en een scherp geprijsde offerte voor de traprenovatie. Zo weet u waar u aan toe bent.

Nieuw interieur, nieuwe Stairz!

Past de trap niet langer in het interieur, doordat u de hal of de woonkamer heeft opgeknapt? Laat de trap renoveren door Stairz en wij zorgen samen met dat de trap weer perfect aansluit op uw nieuwe interieur. Bij Stairz zien ze daar juist niet tegenop. Dit bedrijf weet hoe snel, probleemloos en veilig het kan. Dit vanuit ruim 12 jaar ervaring in het uitvoeren van professionele traprenovaties. Hiermee zorgt Stairz voor duurzame resultaten.

Stairz: voor iedere trap

Wij zijn het adres voor: open trappen, dichte trappen, betonnen trappen, houten trappen. Ook voor trapleuningen en trapverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Stairz heeft hiervoor alles in huis inclusief kennis van de laatste trends en de nieuwste collecties kleuren en dessins. Dat gaat van klassieke prints voor een warme sfeer of een historisch karakter naar juist modern zoals een betonvloer-look.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
, , ,
More from Redactie Pluswijzer
Slaap beter in een gezonde slaapkamer
Dat goed slapen belangrijk is, zal geen verrassing zijn: het lichaam herstelt...
Read More
0 replies on “Laat het interieur opleven met een traprenovatie”