Kunstlijn Haarlem richt blik op de toekomst

Van 4 tot en met 6 november vindt de 31ste editie van de Kunstlijn plaats. ‘Over Morgen’ is het thema van deze jaarlijkse manifestatie voor hedendaagse kunst. Een thema over toekomst, innovatie, de blik vooruit, maar ook over de dag ná morgen. Ook de Kunstlijn richt zich op de toekomst: een andere uitstraling, in de vorm van nieuwe affiches (geen hond meer), gevelborden en opvallend afzetlint om de straten mee te sieren. Bovendien verrast de Kunstlijn dit jaar met andere locaties en vers kunstenaarsbloed.

Het gehele Kunstlijnweekend staat in het teken van hedendaagse kunst en nieuwe ontwikkelingen daarbij. De vele open ateliers vormen als vanouds de basis van de Kunstlijn. Maar ook diverse galeries, musea, ateliercomplexen en kunstenaarscollectieven doen weer mee. In de Vishal is traditiegetrouw de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars te bezichtigen.

Overzicht en routekaart De Kunstlijnbijlage met plattegrond is gratis verkrijgbaar in De Vishal en bij de VVV. Naast de vertrouwde plattegrond met daarin alle deelnemende kunstenaars, biedt de Kunstlijn ook een aantal kant-en-klare wandel- en fietsroutes. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.kunstlijnhaarlem.nl.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Op avontuur in Haarlem

Vanaf heden is het mogelijk om met een VVV-stadsgids mee te gaan...
Lees meer