KreaDoe viert deze herfst haar 30ste verjaardag

Dit jaar viert KreaDoe haar 30ste verjaardagsfeest van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november 2019, waarbij de Jaarbeurs in Utrecht wordt omgetoverd tot grootste DIY-event van de Benelux. Hobbyisten genieten deze herfst op KreaDoe van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor de creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends en geven de beste tips & tricks over alle creatieve hobby’s.

Uit onderzoek van Jaarbeurs blijkt dat maar liefst 43% van de vrouwen in Nederland tussen de 18 en 75 jaar maandelijks één of meerdere creatieve hobby’s beoefent. DIY is daarmee weer helemaal terug van weggeweest. KreaDoe speelt hier op in door nieuwe hobby’s toe te voegen aan het concept, zoals als mixed media en handlettering. Bezoekers kunnen op het event direct aan de slag met hun (nieuwe) creatieve hobby door middel van workshops en demo’s.

Inspiratiezone
Daarnaast staat inspiratie centraal in de inspiratiezone, die vorig jaar door de uitbreiding van een extra hal een groot succes was. In de inspiratiezone showen groothandels en fabrikanten de nieuwste trends en technieken. Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met creatieve influencers om al hun vragen te stellen.

Karin Lodewijks, organisator van KreaDoe: ,,Zelfexpressie is hot! Op KreaDoe vind je voor ieder wat wils. KreaDoe brengt een compleet aanbod van hobby’s en medecreatievelingen bij elkaar. Het draait om inspiratie, maar natuurlijk óók om ‘zelf doen’. Iedere vrouw met een creatieve hobby mag KreaDoe zéker niet missen.”

Voor meer informatie kijk op www.KreaDoe.nl (Foto: KreaDoe)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Oedspeler Nizar Rohana in Cirkeltheater
Op zondag 19 maart komt de wereldberoemde Nizar Rohana naar Heemskerk. Hij...
Read More
0 replies on “KreaDoe viert deze herfst haar 30ste verjaardag”