KreaDoe pakt groots uit

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardagsfeest van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november 2019, waarbij de Jaarbeurs in Utrecht wordt omgetoverd tot het grootste DIY-event van de Benelux. Vanwege dit grote feest pakt KreaDoe uit met maar liefst vier grote theaters die helemaal in het teken staan van een aantal trendy hobby’s.

Uit onderzoek blijkt dat bezoekers van KreaDoe graag direct aan de slag gaan met een (nieuwe) creatieve hobby. KreaDoe speelt hierop in door meerdere theaters aan te bieden én houdt hierbij rekening met nieuwste hobby’s. Bezoekers kunnen op het DIY-event direct aan de slag gaan met hun (nieuwe) creatieve hobby, zoals handletteren, zelfmaakmode, cupcakes versieren en breien. Bezoekers kunnen zich van te voren aanmelden voor een workshop, maar dit is niet verplicht.

Handletter Theater
Nieuw op KreaDoe: het Handletter Theater. Handletteren is het tekenen van letters en is helemaal hot. Bezoekers kunnen in dit theater gelijk aan de slag in drie verschillende workshops en leren de beste technieken.

Knipmode Theater  
Ook nieuw op de KreaDoe dit jaar is het Knipmode Theater. Want het zelf maken van kleding of accessoires  is weer helemaal hip. In het Knipmode Theater gaan bezoekers binnen een uur aan de slag met het maken van een leuke top.

Cupcake Theater 
Er is weer genoeg te doen op het gebied van taarten en cupcakes decoreren. In het Cupcake Theater leren bezoekers hoe ze creatief een cupcake versieren. Zo worden er vier verschillende workshops georganiseerd. Dit jaar staat in het teken van het 30e verjaardagsfeest en is het mogelijk om speciale feestbeesten als cupcakes te decoreren.

Goedgemutste Breitheater 
Bezoekers kunnen in het Goedgemutste Breitheater aan de slag met het breien van wollen mutsjes. Dit gebeurt niet zomaar, het is weliswaar voor een goed doel in samenwerking met innocent. Bezoekers kunnen een mutsje breien en daarmee het Ouderenfonds steunen. Leuk, creatief én voor een goed doel,

Facts

Wat: KreaDoe 2019
Wanneer: 30 oktober t/m 3 november
Waar: Jaarbeurs Utrecht 
Meer informatie: bezoek de website van KreaDoe.nl

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Stichting Norderney schenkt collectie zeezender Radio Veronica aan Beeld en Geluid
Stichting Norderney heeft de unieke collectie van de zeezender Radio Veronica aan...
Read More
0 replies on “KreaDoe pakt groots uit”