Koop een decorstuk van Schemering

Een kasteeltuin omtoveren tot een wereld vol rokende bomen, mysterieuze manen, en machines om zeevonk te oogsten, hoe pak je dat aan? Van 21 tot en met 24 september vormt Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk het decor voor de vervreemdende wereld van de theatervoorstelling Schemering. Er wordt samengewerkt met kunstenaars en ateliers uit de hele IJmond, waaronder Mike Schouten, Rik Hermans en Tjarko van der Pol. Om de tuin compleet om te kunnen toveren tot een wereld die nog nooit eerder te zien was, is er een crowdfunding gestart via Voordekunst.

Geïnteresseerden kunnen een onderdeel van deze magische wereld sponsoren, in ruil voor bijvoorbeeld leuke extra’s, sneak previews, kaarten voor de voorstelling en een blijvend aandenken na afloop. Het project is te vinden via https://www.voordekunst.nl/projecten/5893.

Schemering is een project van Stichting Theatermanifestatie IJmond. De voorstelling wordt gespeeld door spelers tussen de acht en de tachtig jaar, en muzikaal uitgevoerd door diverse muzikanten en zangers van verschillende groepen en gezelschappen. Daarnaast zullen dansers, poppenspelers, lokale kunstenaars en vele vrijwilligers voor én achter de schermen meewerken aan de realisatie van dit bijzondere evenement.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
ANBO lanceert Aangifte Hulplijn
ANBO begon onlangs met de Aangifte Hulplijn, bedoeld voor mensen die slachtoffer...
Read More
0 replies on “Koop een decorstuk van Schemering”