Kinderen hele kerstvakantie voor € 1,- met de bus

Bus pixabay

Connexxion heeft voor gezinnen met kinderen (en opa’s en oma’s) een mooie actie tijdens de kerstvakantie. Naar de ijsbaan, een museum of het Amsterdam Light Festival? Pak de bus! (Klein)kinderen kunnen onder begeleiding van een volwassene met het Vakantie Kids Dagkaartje de hele Kerstvakantie reizen voor maar € 1,-. De actie geldt van 22 december t/m 6 januari 2019 voor alle bussen van Connexxion in Amstelland Meerlanden.

Het Kids Dagkaartje

Sinds 2016 reizen kinderen in Amstelland Meerlanden al voor € 1,00 met het Kids Dagkaartje. Koop je dit kaartje de komende weken bij de chauffeur (of heb je er nog een liggen), dan ruil je deze bij een volgende reis in bij de chauffeur voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje. Zo is deze weer de hele dag geldig. Je betaalt niets. En wil je een paar dagen later wéér reizen met de (klein)kinderen, dan ruil je dat Vakantie Kids Dagkaartje wéér in bij de chauffeur voor een nieuwe. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd al gratis.

Bussen van Connexxion Amstelland-Meerlanden rijden in de plaatsen Amstelveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Ouderkerk ad Amstel, Uithoorn, Haarlemmermeer en delen van Amsterdam naar o.a. Station Zuid, Elandsgracht/Leidseplein en Bijlmer ArenA. In Haarlem is geldt deze omruilactie actie alleen op buslijnen 255, 300, 340, 346, en 356. Alle informatie en de spelregels zijn te vinden op www.connexxion.nl/vakantiekaartje

(Foto: Pixabay)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
, ,
More from Redactie Pluswijzer
MS Fonds zoekt collectanten
Van 28 juni tot en met 3 juli vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte...
Read More
0 replies on “Kinderen hele kerstvakantie voor € 1,- met de bus”