Kili-Challenge – de ultieme bucketlistervaring

Kilamanjaroi Challenge - de ultieme bucketlistervaring

Beklim de hoogste berg van Afrika en help daarmee duizenden oorlogskinderen

War Child organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Kili-Challenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen. Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via (persoonlijke) sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen. Uiteraard help je hier de kinderen in oorlogsgebieden mee, maar er zijn meer redenen waarom je deze uitdaging aan zou moeten gaan.

Het beklimmen van de Kilimanjaro is een unieke ervaring voor iedereen die van een uitdaging houdt. De Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika en hoort daarom thuis in het rijtje van de zeven meest begeerde bergen. Als je ook maar een beetje avontuurlijk bent ingesteld is dit de ultieme, once in a lifetime ervaring. Zodra je aan de top van de berg staat en je uitkijkt over het prachtige Afrika, krijg je een kick die je voor eeuwig bij zal blijven.

Wanneer je besluit om mee te doen, sta je er niet alleen voor. Om je fysiek en mentaal klaar te stomen voor de hoogste berg van Afrika (5.895m) biedt War Child een inspirerend programma. Je krijgt zowel ondersteuning bij het fondsenwerven als met de fysieke voorbereiding. Zo is er bijvoorbeeld een weekend training in de Belgische Ardennen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Inschrijven kan tot 26 oktober. De vertrekdata van de reis zijn 16 of 26 januari 2019. Meer informatie vind je op www.warchild.nl/kili-challenge.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
,
Meer van Redactie Pluswijzer

Veiligheids10Daagse om ouderen weerbaar te maken tegen criminaliteit

Onlangs sprak minister Grapperhaus met de Tweede Kamer over criminaliteitsbestrijding. Daarbij werd...
Lees meer