KiKa Fotocollectie: ‘Door de ogen van’

Vijftig topfotografen en talenten hebben zich belangeloos ingezet samen met kinderen die kanker hebben of hebben gehad. De fotografen zijn op bezoek gegaan bij de kinderen en uit deze ontmoeting is een onderwerp gekozen. Een onderwerp dat zij op de foto hebben vastgelegd.

Frits Hirschstein, oprichter KiKa. ,,Kinderen die de ervaring van kinderkanker in hun bagage meedragen hebben in hun blik en zienswijze een extra dimensie. KiKa wil deze dimensie zichtbaar maken met fotografie.”

Ruim vijftig fotografen als Micky Hoogendijk, Raymond Rutting en Jan Dirk van der Burg hebben hun tijd en energie in dit project  gestoken, of een werk beschikbaar gesteld.

Dankzij de samenwerking tussen KiKa, Museum Hilversum en Catawiki is een unieke fotocollectie tot stand gekomen: ‘Door de ogen van…’

Frederik de Beer, Chief Commercial Officer bij Catawiki, verwelkomt KiKa met een warm hart. ,,We zijn ontzettend blij dat we een klein steentje kunnen bijdragen aan zo’n prachtig initiatief. Dat er zoveel bijzondere werken in de collectie te vinden zijn, maakt het extra speciaal.”

De vernissage tentoonstelling vindt plaats in Museum Hilversum. Op 3 april voor genodigden en van 4 tot en met 7 april voor het publiek. Via online verkoopplatform www.catawiki.nl kan er geboden worden op de collectie van 3 tot en met 24 april. Alle opbrengsten komen ten goede aan KiKa inclusief commissies. (Foto: Micky Hoogendijk)

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Open dag zuivering Geestmerambacht 22 juni
Noord-Hollanders, van het Noordzeekanaal tot en met Texel, produceren samen ongeveer 100.000.000...
Read More
0 replies on “KiKa Fotocollectie: ‘Door de ogen van’”