Kantoorartikelen, boeken en meer: bestel vanuit huis of kantoor

Online kantoorartikelen bestellen gaat makkelijk en vlug en kan vanaf elke computer of mobiel apparaat. Naast kantoorartikelen biedt de webshop van Stumpel ook boeken, hobbyartikelen, facilitaire artikelen en elektronica. Omdat Stumpel zich al een lange tijd op de markt begeeft, hebben zij een uitgebreid en nauwkeurig samengesteld assortiment op stumpel.nl.

De Stumpelgroep is opgericht in 1880 en bestaat dus al meer dan 135 jaar. Stumpel is vanaf de oprichting tot op heden in handen van de familie Stumpel. Momenteel voert de vierde en vijfde generatie de dagelijkse leiding. Schrijfwaren, printpapier, brievenbakken en perforators, zij hebben alle denkbare kantoorartikelen in huis. Kantoorartikelen van alle topmerken zoals Atlanta, Leitz, Bic en Sharp. Daarnaast zijn zij ook een vertrouwde boekhandel. Een nieuwe kalender nodig? Of beginnen met handletteren? Ook voor teken- en schilderliefhebbers hebben zij alle benodigdheden in huis en schoolspullen en agenda’s zijn er in overvloed. Het online assortiment is zo breed, dat je altijd wel vindt wat je zoekt.

Het zijn weer de donkere dagen voor Kerstmis. Dan is het toch heerlijk om op de bank weg te kruipen met een boek of een eBook. Door alle titels heen? Bestel dan nieuwe titels eenvoudig online. Steeds meer boeken zijn digitaal te leveren. Stumpel biedt via de webshop de nieuwste titels aan. Men kan hier terecht voor alle genres zoals thrillers, fantasy, sportboeken, studieboeken, kookboeken en nog veel meer. Neem eens een kijkje in de boeken top 10 of de bestseller 60. Hier staan de tien populairste boeken van dit moment en de zestig best verkochte boeken gezien over negenhonderd boekhandels in Nederland.

Makkelijk en eenvoudig en in een paar klikken bestellen wat nodig is. Dit kan uit de ruim 150.000 artikelen die worden aangeboden in de webshop. In de zoekbalk bovenaan kan men alle gewenste producten opzoeken, gewoon op productnaam, maar ook op merk. Als de bestelling voor 17.00 uur wordt geplaatst, wordt deze meestal de volgende dag al bezorgd. Zo beschikt iedereen snel over de kantoorartikelen, uw favoriete thriller of bijvoorbeeld het hobbymateriaal voor handlettering, tekenen of schilderen.

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Met je hond naar de kust? Zo houd je rekening met de natuur
Regio – Ga je graag met je hond een wandeling in de...
Read More
0 replies on “Kantoorartikelen, boeken en meer: bestel vanuit huis of kantoor”