Kamperen tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Een knetterend kampvuur met gitaarmuziek, een barbecue en ‘s morgens uitgebreid douchen: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 11 tot en met 15 oktober strijkt de pop-up stadscamping neer op parkeerplaats P2 van de Jaarbeurs. Inclusief ontbijtservice.

Blijf lekker slapen tijdens het grootste kampeerevent van het jaar en ga met de eigen caravan, tent, vouwwagen of camper naar de NKC Camping op de Jaarbeurs in hartje Utrecht. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs richt de complete stadscamping in, inclusief douche en sanitaire voorzieningen. Perfect voor een mini-kampeervakantie. De NKC, Europa’s grootste camperclub, zal op de camping klaarstaan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en verzorgt bovendien elke dag een gratis ontbijtje.

De hele dag snuffelen tussen de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, tenten en accessoires: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét kampeerevent om je te oriënteren op nieuwe kampeermiddelen én om inspiratie op te doen voor alweer de volgende kampeervakantie. Bij aankomst ontvangt elke kampeerder bovendien het boekje ‘Ontdek Utrecht in 24/48 uur’. Inchecken op de Pop-Up NKC camping kan dagelijks tot 21.00 uur, wel even vooraf reserveren via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Landinwaarts naar IJmuiden, Terschelling en de Peel

In het tv-programma Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van...
Lees meer