Introductieavond bij Odd Fellows

Velsen-Zuid –  – Op dinsdag 5 november houden de Odd Fellows een introductieavond in het gebouw aan de Stationsweg 95. Iedereen die altijd al heeft willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw, is van harte welkom.

Vanaf 19.30 uur worden de bezoekers ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinroosloge. Na een eerste kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee volgt een uitleg over de geschiedenis van de organisatie. Zoals ook tijdens een logeavond voor leden gebruikelijk is, gaan de aanwezigen daarna naar boven, waar in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg wordt geluisterd. Na afloop van deze bijeenkomst worden beneden, in de recreatieruimte, hapjes en drankjes geserveerd en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Met deze introductieavonden, die geheel vrijblijvend toegankelijk zijn, willen de Odd Fellows mensen bereiken, die samen met hen hun levenservaring, leergierigheid, inhoud en persoonlijkheid willen delen. Mensen dus, die hun nieuws- en leergierigheid willen inzetten, zich persoonlijk willen ontplooien en willen deelnemen aan gezelligheid in een vriendenclub. Op deze manier willen de Odd Fellows hun vereniging laten groeien door verjonging en vernieuwing, met mensen die een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaan. Zo hopen de Odd Fellows mee te werken aan een betere samenleving.

Alle belangstellende inwoners van de IJmond en Zuid-Kennemerland zijn van harte welkom. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren op de hoek Stationsweg – Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid. Tijdig aanmelden wordt op prijs gesteld, dat kan bij de heer H. Bouma (06 53698497/info@ind-part.com) en bij mevrouw H. Langheld (0255 521105/29duinroos@oddfellows.nl). 

Op www.oddfellows-velsen.nl is uitgebreide informatie te vinden.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Purper terug naar het theater
Purper keert terug naar het theater. Drie belangrijke namen uit de Purper-geschiedenis,...
Read More
0 replies on “Introductieavond bij Odd Fellows”