Inspirerend programma Fiets en Wandelbeurs

Schweiz. ganz natuerlich. Sonnenaufgang beim Madseeli am Spitzmeilen im Wandergebiet von Flums.Switzerland. get natural. Sunrise at the Madseeli at the top of the Flums hiking area.Suisse. tout naturellement. Lever de soleil a Madseeli sur Spitzmeilen la region de randonnee de Flums.Copyright by: Switzerland Tourism - By-Line: swiss-image.ch/Iris Kuerschner

Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een enorm gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops. Themaland van deze editie is Zwitserland.

Voor het eerst kunnen bezoekers, naast zaterdag en zondag, al op vrijdag terecht bij exposanten tussen 12.00 en 17.00 uur. Méér tijd en gelegenheid dus om de nieuwste modellen fietsen of e-bikes te testen, interessante bestemmingen te ontdekken of lezingen te volgen. Op vrijdagmiddag is er een aangepast lezingenprogramma, dat vooral in het teken staat van Zwitserland en pelgrimsreizen.

Zwitserland staat als themaland volop in de schijnwerpers. Niet alleen is er een speciale Zwitserlandzaal met lezingen, ook presenteert het Alpenland de ‘Grand Tour of Switzerland’. Deze route loopt dwars door negen hallen van Jaarbeurs. Vergeet niet bij de ingang je ‘Zwitserland-paspoort’ af te halen en deze af te stempelen bij de halteplaatsen. Na het deponeren van de pas in de aangewezen melkbussen, maak je kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, inclusief de echte ‘Grand Tour’.

Ook na 200 jaar is de fiets nog volop in ontwikkeling. Ontdek de nieuwste fietsbolides en de nieuwste snufjes in Hal 2. En er staan meer dan 100 lezingen en workshops staan op het programma. Voor het derde opeenvolgende jaar werkt Fiets en Wandelbeurs samen met E-bike Xperience met parcoursen voor e-bikes en speed pedelecs. Vrijwel alle belangrijke e-bikemerken zijn present. Een ticket voor de beurs geeft gratis toegang tot de Xperience. Zie ook: www.ebikexperience.nl. Meer informatie over het programma Fiets en Wandelbeurs: www.fietsenwandelbeurs.nl. Foto: Iris Kuerschner.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Zolang er leven is van Hendrik Groen wint NS Publieksprijs 2018

Zolang er leven is van Hendrik Groen (Meulenhoff) heeft de NS Publieksprijs...
Lees meer